Syntymäpäiväriimu riipus Othala Toukokuu 28. - kesäkuu 14

Menet Tarutuvalta itään tai länteen, etelään tai pohjoiseen, voit löytää käkkyräisen koivun ja siitä voi olla tuloksena : syntymäpäiväriipus visakoivusta

Othala (O= esi-isien perintö, Odinin riimu)

Toukokuu 28. - kesäkuu 14.

Tämä riimu edustaa perittyä omaisuutta, taloa, kotia. Se, mikä on todella tärkeää ihmiselle, yhtä hyvin yhteiymmärrys, ryhmän hyvinvointi ja kotimaa, henkinen perintö, kokemus ja perusarvot. Ennustaa apua henkisillä ja fyysisillä matkoilla, turvallisuuden lähde, kasvaminen ja yltäkylläisyys. Odinin riimu, Odin on riimujen luoja ja Kaiken Isä.

Maaginen riimu symboloi perintöä. Kohtalosi on siunattu vahvoilla, mutta joskus monimutkaisilla perhetraditioilla. Kiinteistöyrityksistä tuleva vauraus on yleistä samoin kuin hyvä onni, joka tulee menneisyytesi käsittelemisestä ja työstä. Käytä tätä voimaa laskeaksesi siunauksesi ja viisautesi menneestä elämästäsi ja luodaksesi perustan uudelle, jännittävälle ja menestyksekkäälle elämälle.


Riipus on valmistettu suomalaista visakoivusta keskellä kaunista savoa. Jokainen riipus on ainutlaatuinen. Nahka nyöri on poronnahkaa. Metalliosat kirurginterästä.

25,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua