Sydämellinen neljän tuulen visakoivuriipus riimuilla suojelu, rakkaus, onni ja parannus, marja-aronia

Menet Tarutuvalta itään tai länteen, etelään tai pohjoiseen, voit löytää käkkyräisen koivun ja siitä voi olla tuloksena :

Sydämelline-riipus  neljällä riimulla, marja-aronua. Riipus on valmistettu suomalaista visakoivusta keskellä kaunista savoa. Nahka nyöri on poronnahkaa. Metalliosat kirurginterästä. Riipus on värjätty oman pihan marja-aronioilla.

Sydämelliset-korut vahvistaa omaa sydänyhteyttä ja jakavat ympärilleen sydämellisyyttä.

Riimusymboleissa sidosriimu tarkoittaa yhden tai useamman riimumerkin yhdistelmää, jotka on "piirretty päällekkäin" voimakkaamman symbolisen vaikutuksen aikaansaamiseksi.

RAKKAUS: Rakkauden sidosriimun (Love, Marriage) sanotaan vahvistavan tai houkuttelevan rakkautta elämään. Symbolissa piirtyvät riimumerkit Wunjo ᚹ ja Gebo ᚷ, jotka ovat ilon, nautinnon, lahjan ja vetovoiman riimuja. Tarkkasilmäinen näkee symbolissa myös Raidho ᚱ riimumerkin, joka tarjoaa tietysti elämänsä kyydit.

SUOJELU: Riimusymboli "Alu" on vanha ja tunnettu sidosriimu, joka muodostuu Ansuz ᚨ Laguz ᛚ ja Uruz ᚢ riimumerkeistä. Sitä on viikinkiaikoina pidetty voimakkaasti suojelevana riimusymbolina

PARANNUS: Sidosriimu Healing eli parannus. yhdistää vanhemman futharkin riimumerkit Berkano ᛒ Wunjo ᚹ ja Elhaz ᛉ. Symbolina Healing -sidosriimu ilmentää suojelua, uudistamista, eheyttämistä, uusia alkuja ja hedelmällisiä lopputulemia.

ONNI: Riimusymboli "Gibu Auja" on vanha sidosriimu, joka muodostuu Gebo ᚷ ja Ansuz ᚨ riimumerkeistä. Sitä on kautta historian pidetty onnea tuovana riimusymbolina.

Jokainen sormus on valmistettu käsityönä on ainutlaatuinen

24,90 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua